Arie steelt de show op de Parade

Ellen ten Damme zal dit jaar met maar liefst twee shows te zien op de Parade neer strijkt. Na succesvolle shows in Rotterdam, is Ellen nog te zien in Utrecht en Amsterdam. Zin in glitter en glamour? Dan zit je goed bij TEN DAMME & RATZKE ON THE ROCKS. Liever intiem en met een vrolijke noot van Arie (de nep-kanarie)? Ga dan langs bij THUIS BIJ ELLEN.
Foto: Hugo Goudswaard

THUIS BIJ ELLEN featuring Arie
Wie zit er vandaag bij Ellen ten Damme thuis op de bank? Misschien u wel! Een gezellig onderonsje met koekjes en thee. Zo zag u Ellen nog nooit. In bad, in bed, op de bank voor de buis, lekker kneuterig thuis. Misschien hoort u wel de nieuwste hits van Het Regende Zon of de laatste verhalen over vrienden en collega’s. Wie komen er op visite? Belt Maxima alweer? Wat eet Ellen? Wat zijn haar hobby’s? Pak deze kans om in het dagelijks leven van Ten Damme te stappen. Gezellig. O, en Arie is er ook. Maar wie doet de afwas? U?

TEN DAMME & RATZKE ON THE ROCKS
Welcome to the hottest show in town! Twee theaterbeesten in de grootste tent op de Parade; dat belooft vuurwerk. Ellen ten Damme en Sven Ratzke bundelen hun krachten in een adembenemende show. Sensueel rock-cabaret, met een vleugje Las Vegas. Terwijl de vrituoze viermansband de sterren van het tentdak speelt, dwingen La Ten Damme en Le Ratzke elkaar tot het uiterste. En u zit langs de catwalk midden in dit passionele geheel. Puur. Met glitter en glamour. Kortom, on the rocks.

 

Meer informatie: www.deparade.nl

11 gedachten over “Arie steelt de show op de Parade

 1. Geweldig om de keuze te hebben uit 2 verschillende voorstellingen. Ben heel benieuwd naar “Thuis bij Ellen” maar dat ben ik eigenlijk al jaren 😉

 2. “Ten Damme en Ratzke”
  Gisteren gezien. Geweldig ! Veel vuuwerk.
  Gaat dat zien !

  Ellen,je hebt er weer een fan bij !

 3. Gisteren naar voorstelling op de Parade geweest, sory maar je show was de afgelopen jaren beter en sprankelender.

 4. Gisteren naar de show geweest; thuis bij Ellen. Ik mocht bij haar op de bank zitten. Wat een geweldige vakvrouw, heel goed actrice en wat een heerlijke zangstem. Nadat ik de afwas had gedaan nog even een paar mooie songs van haar nieuwe cd. In de auto naar huis mijn, door Ellen gesigneerde, CD “het regende zon”geluisterd.
  Een echte aanrader. Ellen dank je wel voor deze prachtige korte maar voor mij onuitwisbare show.
  Liefs
  Dick

 5. Vanmiddag om 17.00 uur bij Ellen met stukjes kaas en inderdaad een vrolijke noot van Arie op bezoek geweest, dus de volgende keer misschien bij mij, wie zal het zeggen.

  PS Voor het bezoek waarin Ellen zeg maar weer min of meer helemaal door het dak van de tent op de Parade ging had ik Ellen die geheel in het geel gekleed was en haar viool aan het stemmen was gevraagd of ik een foto mocht nemen, toen vroeg Ellen één? Toen zei ik ook graag 1 van de mooie gele nagellak op je tenen, dus graag twee, zodat ik niet anders kan zeggen dat het op de aarde die gaap, gaap, gaap, zijn voorspelbare rondjes om de zon maakt maar dan ook alleszins de moeite waard was.

 6. Vergeet ik nog te vermelden dat Ellen naast vele eigen nummers Naturträne van Nina Hagen ten gehore bracht, maar dan zoals het nummer eigenlijk bedoeld is om te zingen en te horen!

 7. Update d.d. vrijdag 13 juli 2012: Ik moest op de betreffende Parade op een voor mij nieuw digitaal apparaat waar ik nog wel even aan moet wennen tussen het kettingroken door een paar keer een knopje helemaal indrukken, waarna ik de gemaakte foto’s volgens een handleiding van ca. 300 pagina’s op de een of andere manier met een kabeltje naar mijn Windows xp home desktop computer moest zien te krijgen, maar ik kan na dit onbeschrijfelijke gedoe en wat er verder allemaal bij komt kijken in de onderhavige update niet anders zeggen dan dat een paar van Ellen in het geel gemaakte foto’s op de een of andere digitale manier, vraag me alsjeblieft niet hoe dit werkt, best aardig gelukt zijn, waar Theo dan ook best blij mee is!

 8. Ik zie hier leave a comment staan…….. Ik ken je nog nauwelijks lieverd, maar je lijkt me echt een onwijs leuk mens.
  Jij kent mij waarschijnlijk ook nog niet of niet goed, maar volgens mijn ex ben ik een mooi mens.
  Ben benieuwd of je deze mail van mij ontvangt…….. vet spannend om te mailen met een beroemde vrouw. Nou ja……meisje klinkt mooier bij jou. Kijken of ik kan versturen dan kan ik dit vaker doen…. geloof dat ik een beetje verliefd ben……

 9. Getver, Ellen, dat lijkt mij niet makkelijk, al die kwijlende mannen……
  Was ook bij je thuis op de parade in Den Haag, vond het super.
  Heb thuis de nummers op youtube aan mijn kids laten zien, nou dat slaat aan!
  Hoor de hele dag “arie…..” door het huis galmen.
  Xxx

 10. Eeeeeh, oke, ja ik weet het even niet. Ik zit hier helemaal alleen te klooien. Eigenlijk maar met 1 ding bezig…..
  Ik ben weer aan het tekenen en schilderen geslagen na een hele lange tijd, Dat geeft me voldoening. Ook het op facebook zetten van mijn songs is een leuke bezigheid. Ik mis geld, een groot gemis voor een ambitieus artiest.
  Ik denk aan jou Ellen, alle dubbeltjes lijken gevallen te zijn. Mijn inzichten zijn groter dan ooit, en mijn liefde ook.
  Ik wil nie meer alleen zijn, is nie leuk. Ik wil de lasten van mijn vorige vriendin niet meer op mijn schouders….. is ook nie leuk. Ik wil niet zoals Bruce en Guus Meeuwis in grote stadions gaan spelen, dat hoeft allemaal niet meer voor me, die kansen heb ik gelukkig laten schieten in mijn 20 en 30er jaren. Maar ik wil wel spelen hoor!!!!!
  En ik weet dat we voor elkaar bestemd zijn, daarom vind ik het wachten zo lastig, en heb ik het gevoel dat ik je niet lastig moet vallen, omdat je misschien moe bent van het vele optreden, of dat je me misschien een klootzak vind omdat ik je verwaarloost zou kunnen hebben. Dat ik teveel met Madonna in mijn kop door het leven ben gegaan.
  Maar geloof me lief, ik vind jou veel echter en puurder dan Madonna. Je kunt veel beter zingen en muziekinstrumenten bespelen. Ik vind Madonna echt SUPER!!! Maar ik denk dat jij veel beter bij mij past.
  Jij weet wie ik ben. Jij kent mijn pijn. Ik ben zo blij….. als je tenminste komt. Ik ben niet down of hyper, ik heb mezelf terug geplaatst in het licht waar ik als jongen stond, maar nu met zoveel meer ervaring. Ik wil de grootste kunstenaar worden van de 21e eeuw….. en die muzikant zal zijn songs echt wel gaan performen, het heeft me jaren gekost om mijn kostbare songbook te voltooien.
  Je zag me huilend zitten in die linker hoek, je raakt me dieper, ik heb je nodig. XPat

 11. Beste Ellen,

  Jou recent gezien op de parade in Rotterdam met de voorstelling “thuis bij Ellen” wat een vakvrouw ben jij! Chapeua! hoop dat ik volgende keer je wel durf te vragen of ik met je op de foto mag!

  groeten vanuit Rotterdam

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.