Geen categorie

Ellen in Bauer’s Zigeunernacht

Aanstaande donderdag is Ellen te zien in het programma van Frans Bauer “Bauer’s Zigeunernacht“. Voor dit programma ging Frans samen met zijn broer en drie zigeunermuzikanten naar Hongarije om zich onder te dompelen in het echte gipsyleven. Zijn ervaringen deelt hij met bekende Nederlanders, en in de aflevering van 4 oktober is dat dus met Ellen.

Bauer’s Zigeunernacht
Donderdag 4 oktober 20.30 – 21.30
Nederland 1

3 Comments

  • Joop de Lang

    Was heel errug leuk, vooral dat liedje wat je song (incl. viool) daar was ik zwaar onder de indruk van, wat echt echt was dat zeg, is dat ergens te beluisteren ofzo???

    Groetjes Joop

  • Gonny van Gogh

    Ellen ik heb heel erg genoten van de uitzending met Frans Bauer, ik vond dit de beste uitzending van die serie, je was gewelding, heb je vader ook nog een mailtje gestuurd, wij hebben op deelfde school gezeten, heel veel succes verder Ellen