Geen categorie

SPITZ! vanaf 26 september weer van start!

Vanaf 26 september gaat de theatertour “SPITZ!” weer van start. De show, met spectaculaire visuals, band en dansers van Scapino Ballet Rotterdam, zal starten in Heerenveen en gaat daarna nog het hele land door. In deze show komen liedjes voorbij van Ellen’s hit-albums “Het Regende Zon” en “Durf Jij?”. Voor alle data en ticketinfo kun je kijken in de agenda op deze site.

“Na het succes van de theatershows ‘Durf Jij?’ en ‘Cirque Stiletto’ presenteert Ellen ten Damme met ‘SPITZ!’ een uitdagende mix van muziek, moderne dans en visuals. Voor deze voorstelling werkt ze samen met Scapino Ballet Rotterdam. De choreografieën van artistiek leider Ed Wubbe zijn een prachtige aanvulling op de liedjes van Ten Damme’s cd ‘Durf Jij?’ en opvolger ‘Het Regende Zon’.”