Geen categorie

Weer een lovende recensie voor SPITZ!

Zojuist publiceerde deStentor.nl een mooie recensie over de theatershow SPITZ! Lees de recensie via onderstaande link en check de agenda op deze site voor alle data van de SPITZ-tour!

Recensie De Stentor

One Comment

  • Mario Egthuijsen

    Ik ben vrijdagavond 5 oktober 2012 naar De Maagd in Bergen Op Zoom naar haar show geweest nadat ik twee weken daarvoor haar in mijn radioprogramma Quick Quick Slow had geinterviewd. Tijdens het gesprek met Ellen trok ze nog meer mijn interesse om Spitz te gaan zien en vooral ook luisteren!
    Een prachtige show, goed opgebouwd. Van begin tot eind blijf je geboeid en ben je nieuwsgierig naar wat erna gaat komen. Van zeer ontroerend tot zeer stoer. De muziek is zeer verschillende van stijl en uitstekend gezongen zoals we van Ellen gewend zijn. De dansers van het Scapino ballet en de prachtige muzikale ondersteuning van haar band maakt de show af. Aan het eind komt er nog een verrassing het podium op!
    Kortom, een aanrader!!