Geen categorie

Nu te bestellen in de webshop: Het Regende Zon, de LP

Op 9 november verschijnt een prachtig product van Ellen ten Damme: In een gelimiteerde oplage zal het album ‘Het Regende Zon’ verschijnen op geel vinyl! Voor de echte vinyl liefhebbers verloten we onder de eerste bestellingen de zgn ‘Testpersing’. Dit is het vinyl wat de fabriek aanlevert ter goedkeuring alvorens het vinyl in productie gaat. Onder de liefhebbers een waar collectors-item. Dus wat let je, bestel snel je eigen genummerd exemplaar in de webshop!

2 Comments

  • Tom

    Yes! net besteld, super om dit op LP te hebben. Ben toch ook wel benieuwd naar het nummer van mijn exemplaar haha

  • Marc

    Ik heb mijn exemplaar (290/300) gewonnen met een prijsvraag van Poppodium Nieuwe Nor in Heerlen.
    Deze uitgave is een beauty!!!