Geen categorie

Ellen ten Damme in Cirque Stiletto 2

Juichend werd Ellen ten Damme’s show Cirque Stiletto ontvangen in de pers. “Popdiva met circusbloed”  “Ze is ruig, ze rockt ze is sexy als Madonna stoer als Nina Hagen en zwoel als La Dietrich.” “Ellen is de tijger van de voorstelling!” “Nog niet eerder vertoond” “Madonna, wat dacht je hiervan?” De Volkskrant jubelde “Een nieuwe traditie geboren!” Dit laatste wordt komend seizoen bewaarheid; Cirque Stiletto 2 is het zinderende, spannende sexy vervolg op de eerste show.

In Cirque Stiletto 2 zal rockdiva Ellen ten Damme schitteren als het “stoutste meisje van het circus”, waarbij zij haar zeven hoofdzonden opbiecht. Ellen laat een eigen, fascinerende versie zien van dit intrigerende thema dat Kurt Weill en Bertolt Brecht 80 jaar geleden al inspireerde.

In een wervelende show zijn de zeven hoofdzonden verwerkt in muzikale blokken die een licht werpen op de duistere, wellustige en geheime kanten van Ellen.

De zeven hoofdzonden vormen een boeiende basis voor een avond totaal theater waarbij, net als bij de eerste Cirque Stiletto gekozen is voor de circus vorm, waarvoor de beste artiesten ter wereld zijn aangetrokken.Daarbij zal een energiek ensemble van topdansers en een live band Ellen ondersteunen.

De zeven hoofdzonden; Hoogmoed, Hebzucht, Lust, Nijd, Onmatigheid, Woede, Luiheid, voeren Ellen onder andere naar het Berlijn van de jaren twintig, het existentialisme van  Parijs en de glamour van Hollywood. Het is een imponerende ontdekkingsreis waarbij Ellen de grote thema´s niet schuwt en een indringende inkijk geeft op haar ziel.

Hooggeëerd publiek, laat u meevoeren door Ellens prikkelende biecht, geniet van haar onthutsende bekentenissen, humor en sprankelende optreden; immers niet komen zou pas echt ZONDE zijn !

Voor meer informatie zie stardustcircus.nl