Geen categorie

Ellen ten Damme trein rijdt!

Donderdag 27 juni is het officiële startsein gegeven voor de rijdende foto-expositie op de Ellen ten Damme trein. Anne Hettinga, algemeen directeur van Arriva Nederland en Ellen ten Damme openden op bijzondere wijze de trein op het perron in Arnhem. De trein, die Arriva eerder naar de zangeres vernoemde, is voor de foto-expositie van voor tot achter gesierd met foto’s van Ellen ten Damme.

De trein rijdt in de regio Achterhoek Rivierenland en de eerste rit van de rijdende expositie vertrok om 12.33 uur vanuit Arnhem naar Winterswijk. Ellen ten Damme had zich speciaal voor deze gelegenheid aangekleed als Arriva steward en verzorgde tijdens de rit een akoestisch optreden. Alle reizigers kregen daarnaast een lentedrankje en een cd aangeboden, met daarop drie nummer van het album ‘Het regende zon’.

“Met de foto-expositie op de Ellen ten Damme trein wil Arriva in samenwerking met de provincie Gelderland een gezamenlijk belang uitstralen door kunst en openbaar vervoer aan elkaar te koppelen”, aldus Anne Hettinga.