Geen categorie

Circus Stiletto 2 binnenkort van start!!

SINFULLY DELICIOUS
Juichend werd Ellen ten Damme’s show Cirque Stiletto ontvangen in de pers. “Popdiva met circusbloed”

 Ze is ruig, ze rockt ze is sexy als Madonna stoer als Nina Hagen en zwoel als La Dietrich.” “Ellen is de tijger van de voorstelling!” “Nog niet eerder vertoond” “Madonna, wat dacht je hiervan?” De Volkskrant jubelde; “Een nieuwe traditie geboren!” Dit laatste wordt komend seizoen bewaarheid; Cirque Stiletto 2 is het zinderende, spannende, sexy vervolg op de eerste show.In Cirque Stiletto 2 zal rockdiva  Ellen ten Damme schitteren als het “stoutste meisje van het circus”, waarbij zij haar zeven hoofdzonden opbiecht. Ellen laat een eigen, fascinerende versie zien van dit intrigerende  thema dat Kurt Weill en Bertolt Brecht 80 jaar geleden al inspireerde.In een wervelende show zijn de zeven hoofdzonden verwerkt in muzikale blokken die een licht werpen op de duistere, wellustige en geheime kanten van Ellen.

De zeven hoofdzonden vormen een boeiende basis voor een avond totaal theater waarbij, net als bij de eerste Cirque Stiletto gekozen is voor de circusvorm, waarvoor de beste artiesten ter wereld zijn aangetrokken.

Daarbij zal Ellen muzikaal begeleid worden door Wëreldbänd, deze meesterlijke performers in de stijl van Mini en Maxi bespelen in deze show meer dan 50 instrumenten en zijn met hun geniale gekte en grote grapdichtheid entertainers van wereldformaat.

Samen met een energiek ensemble van topdansers bestaat het nieuwe  CIRQUE STILETTO uit 25 personen, die elk hun eigen specialisatie hebben.

De zeven hoofdzonden; Hoogmoed, Hebzucht, Lust, Nijd, Gulzigheid, Woede, Luiheid, voeren Ellen onder andere naar het Berlijn van de jaren twintig, het existentialisme van  Parijs en de glamour van Hollywood. Het is een imponerende ontdekkingsreis waarbij Ellen de grote thema´s niet schuwt en een indringende blik geeft op haar ziel.

De gehele maand september in Carre. Zie agenda voor ander plaatsen en speeldata t/m januari 2014.