Uniek eenmalig concert van Ellen in Het Concertgebouw 9 mei 2014

Uniek eenmalig concert in de mooiste zaal van Nederland
Op veler verzoek doet Ellen ten Damme vanavond de mooiste Duitse muziek uit de bonte twintigste eeuw herleven. Klassiekers uit de jaren twintig van Marlene Dietrich, Bertolt Brecht en Kurt Weill, songs van de extravagante Nina Hagen, liedjes van de jaren zestig diva Hildegard Knef: Ellen ten Damme laat ze allemaal op majestueuze wijze de revue passeren in de Grote Zaal van Het Concertgebouw. Ellen ten Damme’s koffer vol favoriete Duitse songs gaat eindelijk open. En hoe!

Ellen ten Damme & The Magpie Orchestra
Naast haar koffer vol Duitse klassiekers neemt Ellen een aantal geweldige musici mee. Haar Magpie Orchestra bestaat uit een select gezelschap van musici: een combo met Robin Berlijn, blazers van de Konrad Koselleck Big Band en een strijkersenemble bestaande uit de beste solisten. Zij staan garant voor een virtuoze begeleiding. Van klein en ingetogen tot groots en extravagant: nooit klonk de Duitse taal zo sexy! Van deze avond wordt een live-registratie gemaakt, die later verkrijgbaar zal zijn op cd.

Voor de bezoekers van dit eenmalige concert is in juni een gesigneerde cd van deze avond te verkrijgen tegen een gereduceerde prijs.

KAARTVERKOOP: WWW.CONCERTGEBOUW.NL

 

2 gedachten over “Uniek eenmalig concert van Ellen in Het Concertgebouw 9 mei 2014

  1. Goedenavond,

    Na genoten te hebben van je concert benieuwd wanneer de cd verschijnt. Misschien is er iets mis gegaan bij het intekenen met mijn emailadres. Ik wil in ieder geval de cd en kan niet wachten om de magische avond opnieuw te beleven.

    Groetjes,

    Jos

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.