Geen categorie

Berlin Concertgebouw 9 mei

Lieve fans,

Het gaat een geweldig concert worden. Ik ben volop bezig met de voorbereiding met een geweldige groep muzikanten. Het wordt gewoon heel mooi. En mijn eerste live CD!

Ik verloot onder iedereen die een kaartje boekt op 5 mei een speciale editie van mijn fotokunstboek Obsessie! Stuur een kopie van uw boeking naar info@ellentendamme.nl

Dus gauw naar: KAART BESTELLEN BERLIN 9 MEI ‘HET CONCERTGEBOUW’

Liefs Ellen XXX

Werkt de link niet: kopieer deze URL in uw browser:

https://www.concertgebouw.nl/concerten/intiem-en-uitbundig-ellen-ten-damme-s-berlin

One Comment

  • Roel

    Het was super!

    Jammer dat het voor en je musici en muzikanten waarschijnlijk een dubbel gevoel heeft opgeleverd: tevredenheid over de prachtige avond, maar een kater over wat schoonheidsfoutjes. Voor ons als bezoekers was dat echter ook een verlenging van de avond, de mooiste liedjes nog een keer: ons hoor je niet klagen! En het is -ten minste voor mij- ook een van de charmes van een live opname: misschien niet technisch perfect, maar zoveel sfeer!!!

    Ik kijk uit naar de CD!