Geen categorie

‘Berlin’ op herhaling – Kurhaus Scheveningen 26 april

In de unieke zaal van het Grand Hotel Amrâth Kurhaus verzorgt op 26 april Ellen ten Damme tijdens Koningsnacht een uniek optreden in de Kurzaal tijdens het ‘Koninginnebal’ met het concert Berlin begeleid door haar 16 tellende orkestleden van het Magpie Orchestra, zoals dat op haar laatste CD te beluisteren is.

Daarnaast zullen baritons Ernst Daniel Smid en Sef Thissen acte de présence geven op de deze bijzondere muzikale avond.

Om middernacht zingt ten Damme: “Möchte ich die Königin vom Kurhaus sein”. Er wordt een toast uitgebracht op het Koningspaar wat het ‘Koninginnebal’ zal inluiden en er zal gedanst worden tot in de late uurtjes onder begeleiding van DJ Alankara.

Mis deze unieke avond niet!

Kaarten en arrangementen kun je op de website van het Kurhaus bestellen.

Bestel hier de kaarten of ga naar de website van het Kurhaus:

www.amrathkurhaus.com

link voor kaarten: https://amrathkurhaus.globalticket.nl/iframe/nl