Geen categorie

Parade 2015 25 jaar Parade!

Ellen staat ook dit jaar weer op de de parade; het grootste reizende festival van Nederland dat dit jaar haar 25ste jubileum viert. Ellen zal op de parade, samen met het “Mini Magpie Orchestra” (7 muzikanten) nummers laten horen van haar in september te verschijnen CD “Alles draait”.

In de agenda vinden jullie de exacte data ) 29 juli t/m 2 augustus in Utrecht en 11 t/m 14 augustus in Amsterdam. Kijk op de website van de Parade: www.deparade.nl voor de exacte tijden en het vooruit bestellen van kaarten.

One Comment

 • Bea, Carla en Gerry

  Ellen en crew,
  We hebben ontzettend genoten van het optreden op De Parade in Amsterdam op vrijdag, 14 augustus jl.
  Het decor, de muIkanten, de teksten, de geweldige stem en performance van Ellen en de organisatie: alles klopte.
  Het was top.
  Een diepe buiging !!