1. Wat je ook doet Ellen, ik vind je prachtig en ben ook al jaren een beetje verliefd op je. Had gehoopt je eens tegen te komen toen ik nog op Vlieland woonde maar zat er naast, letterlijk.
  Kees

  Kees van der Meulen
  ,
 2. Fantastische voorstelling gisteren bij de Parade in Den Haag. Bedankt !

  steven sleeswijk visser
  ,
 3. Mijn ouders zijn een paar keer naar je show wezen kijken in het Scheldetheater in Terneuzen. Mijn moeder heeft toen genoten van je optredens. Later heeft ze je ook nog gesproken in de foyer. Afgelopen vrijdag is mijn moeder overleden, en morgen tijdens haar uitvaart zullen er 2 liedjes van jouw gedraaid worden. Alles Draait en Het Regende Zon. Ik wil je nu al bedanken voor de mooie liedjes en het plezier dat je mijn moeder hebt gegeven.

  Elian Simpelaar-Rouw
  ,
 4. Prachtige muziek en teksten. Ik leer veel van jou en gebruik je muziek om vol te houden.

 5. Dag Ellen, Arie de Ekster kwam net bij mij binnen. Mooie teksten van je prachtige liedjes. Zeer bedankt en ga door!

 6. Lieve Ellen,
  Nog gecondoleerd met je vader.
  Dit jaar voor het eerst naar de Parade geweest. We zijn 2x bij je optredens langs geweest (Den Haag en Amsterdam). Het was ook zo ontzettend leuk, meeslepend en gezellig! Dank je wel voor de fijne avonden! Kijk al erg uit naar je CD “Paris”, voor in de auto, op de fiets, met vakantie enz. Tot later dit jaar ergens in het theater!
  Veel liefs, geluk, inspiratie, …, etc.
  Groetjes Gerda (Gelderland)

 7. Lieve Ellen,
  Nog gecondoleerd met je vader.
  Dit jaar voor het eerst naar de Parade geweest. We zijn daar 2x bij je optredens wezen kijken (Den Haag en Amsterdam). Het was ook zo ontzettend leuk, meeslepend en gezellig! Dank je wel voor de fijne avonden!
  Ik zie erg uit naar je nieuwe CD “Paris”, voor in de auto, op de fiets, met vakantie etc. Tot later dit jaar ergens in een theater.
  Veel liefs, geluk, inspiratie … etc.
  Groetjes Gerda (Gelderland)

Leave a Comment

Muziek