Gastenboek

506 gedachten over “Gastenboek

 1. Lieve Ellen, gisteravond van je genoten tijdens het benefiet in het concertgebouw. Wat een stijl, wat een klank en wat een muzikale verscheidenheid. Had graag weer even met de ekster gepraat, maar dat zat er na vroge vogels nu even niet in. Hartelijke groet, Frans Evers

 2. Lieve Ellen,

  Jij maakte mijn Kerst middels je geweldige performance in “de la Mar”. Kan me nu dan ook geen mooiere Maria voorstellen. Toi, toi, toi, voor morgen. Mijn zegen heb je.

  Groetjes en Liefs uit Zeeland van Louisa

 3. Ellen, adembenemende uitstraling in ‘The Passion 2016’. Je bent geweldig en om van te houden! (laatste nummer nu wat toevallig)

  Je kracht en overtuiging komt helemaal bij mij binnen.

  Chrs.,
  Patrick

 4. Wat was je fantastisch lieve Ellen maar ik heb ook nooit getwijfeld of je het zou kunnen, Maria zijn. De hemel ingeschoten … onze Johan, de weerloze slachtoffers deze week in Brussel lieten ons huilen. De lente was toch … begonnen? Waar was de zon? Velen proberen elk jaar uit te komen. Om zich in alle pracht te laten zien. Al zullen ze niet allemaal bloeien. Er zijn er die breken, knakken, worden vertrapt, geplukt … om nog mooier te lijken. Ook die mogen er zijn, onze wereld toelachen. Naderend onweer bracht angst, veel angst. Terugtrekken dan maar? Samen scholen, schuilen is soms de oplossing al kan dat ook gevaarlijk zijn. Wachten op die ene, die echte? Druppels blijven vallen. Durf jij, vragen ze aan elkaar. Ze verzamelen samen moed op de weg naar geluk. Samen zijn wint altijd, telkens weer. Als de zon doorbreekt gaan ze als vanzelf stralen. Groeien ze door in allerlei kleuren tot fantastische schepselen. Welkom in onze wereld. Het wordt vast een prachtige zomer als ze weer trots en fier daar staan. Om daar steeds weer te komen zullen ze nog vele winters door moeten maar als het lukt ontstaat er altijd liefde, dat gaat nooit ten onder, kunnen ze ons niet afnemen. We voelden ons even verslagen. Jullie gaven ons deze avond door jullie geweldige versie van The Passion de kracht om samen door te gaan. Gaven ons de hemel op aarde terug. Bedankt voor dit lentezonnetje. Voor nu een heel fijne Pasen. ’t Is nooit te laat. Zou je dit prachtige lied van Willeke, doe ook haar de groeten en wens ook haar veel liefs uit Zeeland van mij, willen zingen bij “de beste zangers” … dan komt ’t allemaal goed.

 5. wauw !! ellen wat ben jij een top artiest zeg .en ook zo beeldschoon .heel nederland heb van je genoten ECHT

 6. Lieve Ellen war schitterde je gisteravond weer tijdens de Passion in Amersfoort geweldig, dank daarvoor.

 7. Lieve Ellen wat schitterde je gisteravond weer tijdens de Passion in Amersfoort geweldig, dank daarvoor.

 8. Vond het prachtig, heb het niet droog gehouden! Een hele mooie Maria vertolking

 9. Geweldig jou vertolking als Maria in The Passion.
  Ik heb alle vorige edities gezien, maar ik vind jou vertolking als Maria wel de beste tot nu toe
  Stijlvol, kwetsbaar, breekbaar en vooral ook mooi gezongen in al jou bescheidenheid.

  Je hebt me geraakt en ontroerd.

  Paul Reilman.

 10. Geweldige artieste ( Passion) ben jij mijn vrouw en ik hadden al eens eerder in het theater in Rotterdam gezien met Cirque Stiletto jaren terug.

  Top artieste we hopen dat weer eens in de omgeving van Rotterdam speelt.

 11. Ellen, vanmiddag heb ik nog eens na zitten genieten van je schitterende prestatie tijdens de Passion. Vooral Open einde hakt er in. Heel sereen en ingetogen. Fantastisch wat een ster ben jij. Mijn oprecht gemeende complimenten!

 12. Lieve Ellen wat schitterde je tijdens de Passion in Amersfoort je hebt de rol als “Maria” geweldig neer gezet zoals volgens mij alleen jij dat kunt , het was echt super .
  Volgens mij moeten ze jou maar vaker vragen of je die rol vaker op je wil nemen zodat de kwaliteit gewaarborgd is.wij (mijn vrouw en ik ) waren er al vroeg zodat we niets zouden missen.

  Liefs:Hans.

 13. Hi Ellen, voor mij nog steeds de mooiste vrouw in de wereld. Wauw wat een top vrouw ben je.

  Groet,
  Robbert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *