Gastenboek

506 Comments

 • Lidy Broekhuizen

  Wat een prachtige stem heb je toch, we waren er bij in Amersfoort en hebben het net op tv nog een keer teruggekeken, echt ontroerend mooi…. Dank je wel voor deze prachtige vertolking van Maria!!!

 • Henk Bult

  Beste Ellen,

  Ik heb gekeken naar de Passion.
  Mijn complimenten. Wat was jij goed.
  Jammer dat we je niet vaker op de radio horen

 • Reina von Schükkmann

  Vrijdag 1 april, Paard van Troje, Symphonic Junction, Residentie Orkest met Ellen, uitstekende dansers/danseressen en mooie zang van vier heren. Fantastische en unieke avond gehad! Vandaag nog te zien in Leiden. Grijp je kans, zou ik zeggen. Echt de moeite waard! Ik ben erg blij met de dubbel LP, Ellen!

 • Ruud Boogerd

  Beste Ellen ,

  Wat ik nu meemaak is zo verschrikkelijk grappig maar geeft mij ook gelijk spirit voor een nieuw nummer . Een MEREL die TU-TIE-TOE-TA-TU en ook varianten hierop fluit , wat is de natuur nog mooi !!!

  Ik heb een voorlopige demo opgenomen maar wil dit echt serieus verder uitwerken , wie weet kun jij de zang hiervan doen !!!

  Ik wens je verder heel veel succes ,

  Groetjes Ruud ( onbekende muzikant )

 • Nicole Rutten

  Ik durfde en kwam thuis, mede dankzij jouw liedjes!

  Lieve Ellen,
  Toen ik voor het eerst naar een concert (Het Regende Zon – Carré) van jou ging, stond ik op een keerpunt in mijn leven. Tijdens jouw optreden kon ik eindelijk echt voelen wat ik te voelen had – janken dus :-). Jij signeerde “Jij durft!” op mijn spijkerbroek en dat gaf mij enorme moed. Wat mij ook hielp om te durven scheiden was de tekst “Er zit niets anders op dan jij, jij zet de klokken stil…”, zo op een zondagochtend met gezin aan het ontbijt. Nu ben ik Verder! Verder!, heb een goede relatie met mijn ex-man en weet ik dat ‘ik mag alleen’ en ‘ik kan niet alleen’ dicht bij elkaar liggen. En dan is er een nieuwe liefde. Te pril om met me mee te gaan naar De Parade afgelopen zomer, maar ze is jarig binnenkort en krijgt kaartjes voor Tivoli 30 april (ze was al lang al fan)!
  Tot dan en geniet vooral ook zelf <3
  Nicole

 • Ritha

  Was super in Woerden, bedankt hiervoor genoten, dank je wel. Hopelijk niet voor de laatste keer

 • arthur coppens

  Beste Ellen,
  Ik zit nog een keer naar de The Passion 2016 te kijken en luisteren en wordt opnieuw geraakt door de onwaarschijnlijke manier waarop jij invulling geeft aan de rol van Maria. Heel mooi, breekbaar en tegelijk een grote steun voor de Jezus figuur. De teamsamenstelling met Xander en Martijn is prachtig gekozen. Dank je wel voor dit bijzondere moment. Ik hoop je nog heel vaak in mooie rollen te zien optreden!
  Groetjes, Arthur.

 • Fem en Rob

  Zagen net bij toeval de officiële clip van “Ich liebe wie du lügst”. Wat een fantastisch mooie clip, WOW!

 • Marion

  Dank voor het leuke uurtje eind van de middag in Hilversum. Een fijne afsluiting. …
  Leuk dat Arie ook nog even bwonderd mocht worden.
  Ik heb genoten.thanks!!
  Gr, Marion

 • Joanan Rutgers

  Na je weergaloze concert in de Vrijbuiter te Gouda heb ik je met veel liefde in the picture gezet op Nederlands.nl. Dat maakt de magere opkomst misschien wat goed. Als diep onderlegde schrijver/dichter erken ik je geniale artisticiteit. Ik zou graag bevriend met jou zijn, maar ik snap dat je door je internationale roem alle nieuwe kansen op vriendschap weigert. Toch blijf ik je diepzinnige kunstzinnigheid roemen. Je durft, zoals Arthur Rimbaud en Charles Baudelaire durfden. Het moment waarop ik je omarmde, zal ik nooit vergeten. Zonder het te weten, heb je een zielsgenoot ontmoet. Jij vocaal, ik op woordniveau. However, real artist, ik hou ontzettend veel van jou!…

 • Anonymous

  Onwijs genoten van je optreden voor Peter vandaag. Je hebt mijn hart gestolen. Passie, humor, puurheid

 • Ans Withofs

  Vanmiddag genoten van een geweldig optreden in het theater van maastricht samen met de harmonie St Petrus en paulus of tewel De Greune uit wolder maastricht

 • Joachim Schröder

  Hallo Ellen,
  Herzliche Geburtstagsgrüße senden Die Deine Fans aus Köln, Pia und Joachim. Wir wünschen Dir das Allerbeste, beruflich und privat. Wir freuen uns auf Deine nächste Tour.

 • Carla Van Kan

  Ellen, van harte gefeliciteerd met je verjaardag!🍾👠💐💃🏾🎩🎻🎤🍀💝🎉🎉🎉

 • Ed

  Leuke verjaardag gehad schat ik, nog lekker wat door vieren tot het morgen is en dan gezond weer op…groeten en een goed volgend jaar, Ed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *