1. Hoi Ellen,

  24 dec Nieuwe de la Mar: Super avond. Weer gewelidg genoten, dank je wel!
  Fijne kerstdagen en allerbeste wensen voor 2017!
  hartelijke groet,
  Rob (ja, idd die) en Fem (van de Arie-zaadjes)

 2. Leuke avond gehad bij Ellen ten Damme vanavond in het Delamar theater op kerstavond ! Ellen is een muzikale duizendpoot !

 3. Hallo Ellen,
  Ik vind het mooi dat je zoveel positiviteit uit straalt.
  De ene keer voor de vluchtelingen, de andere keer voor mensen met een depressie.
  Bedankt!
  Mary

 4. Lieve Ellen,
  Wanneer ga je weer op tour door Nederland? Heb ontwenningsverschijnselen.
  Hartelijke groet,
  Muggo

 5. Stiekem een beetje verliefd op Ellen ten Damme. In Florence (Firenze) zag ik een meisje die haar dubbelgangster leek. Raar hé ?
  Nog steeds een beetje verliefd !!!

 6. Try-out gisteravond in de Griffioen was geweldig! Komt er nog een tournee van Paris na het optreden in het Concertgebouw op 22 mei? Hartelijke groeten, Bart

  Bart van Klink
  ,
 7. Yes, binnenkort gaan we je zien in het concertgebouw. Als trouwe groupies waren we er al bij bij je try-out in de Griffioen. toen al mooi en genoten van je als als grande diva. En…Ik zie het zo voor me dat je ook nog een optreden op het ijs doet. Opspattend ijs, glitter kunstschaatsers om je heen, alle kleuren rook van de regenboog. Doe het! Een nieuwe hit, moet kunnen toch na Carre en het concertgebouw, yes een ijstheater performance met Ellen als stralend middelpunt. Groet, Sanne Meeder

  Sanne Meeder
  ,
 8. Hey Ellen…….Toppertje……vanavond (6 mei) bij je Try Out in Houten geweest. Kon helaas niet in de foyer langskomen om je te bedanken.
  Erg goed optreden hoor. Geweldige stem meid ! Prachtige chansons. En ook niet te vergeten een stel heel goeie muzikanten. Merci beaucoup……. Enne hou vooral je spontaniteit, je vrolijkheid en onbevangenheid zoals je die in Houten liet in je “Paris”-show…….als je voor het echie gaat !!!

 9. En nog een aanvulling……misschien een ideetje om toe te voegen aan je Paris-show ?…….de prachtige titelsong (L’oiseau) van de serie Belle et Sébastien…….een tv serie van wat jaartjes terug…volgens mij ook uit jouw jeugd.
  De titelsong staat op Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=A4f_ETlXGtI

Leave a Comment

Muziek